Newton Társasjáték

Newton Társasjáték | Rubik kocka

Newton Társasjáték

 

A Newton egy összetett társasjáték, 1 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb stratégiai játék kategóriában. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a pakli tervezés, a kártya húzás, a pontról pontra mozgás és a pakli építés mechanizmusokra.

Leírás:

A XVIII. század a nagy tudományos felfedezések, valamint a rejtélyes és ismeretlen területek megismerésének kora. A tudomány világában tapasztalható versengés nem ismer határokat... főként az oly ifjú tudósok számára, mint amilyen te is vagy. Ahhoz, hogy a híres Newton nyomába érhess, valódi elkötelezettséggel új kutatásokat kell folytatnod, és bővítened kell tudásod, hogy végül belőled is a világ egyik legelismertebb szaktekintélye válhasson!

A Newton egy stratégiai társasjáték, melynek során akciókártyákat helyezel a tudóstáblád íróasztalára, hogy végrehajthasd az általuk biztosított lehetőségeket. Az akciók értéke a játék előrehaladtával attól függően növekszik, miként specializálódsz a képességeiddel. Be kell utaznod egész Európát, meglátogatva városait, egyetemeit és tájait, melyek egykor hatalmas és titokzatos tudás tárhelyei voltak. Tanulmányozd a múlt híres tanítóinak munkáit és tanulj az akadémiai továbbképzéseken is! Dolgozz ki új elméleteket, hogy forradalmi technológiai újításokra lelj! Eközben dolgozz keményen, hogy megteremtsd mindezen kutatásaid és teendőid gazdasági hátterét, és próbáld elnyerni a korszak mestereinek támogatását!

 

Így a Newton játék lehetőséget kínál arra, hogy azok között lehessen, akik találmányok és különféle tudományos felfedezések révén hozzájárultak a világ fejlődéséhez, kihasználva az 1700-as évek lehetőségeit is: Utazzon át a 18. századi Európában, és látogasson el egyetemekre, városokba és ősi helyekre Készítsen személyes könyvtárat, és olvasson el sok tudományos könyvet Dolgozzon azon, hogy pénzt gyűjtsön fiatal kutatói finanszírozására Végezzen különféle kísérleteket és teszteljen elméleteket a hallgatókkal Különleges kártyákon keresztül elnyerni a nagy kortárs mesterek támogatását. Newton játékában nincs egyetlen nyerő stratégia. 

Az alkatrészek és a gondolkodásmódja révén a játék lehetőséget kínál arra, hogy több stratégiát teszteljen és válasszon, minden alkalommal más-más, így egyedülálló élményben lehet része minden alkalommal, amikor körbeül. játékasztal! A 18. században, a tudományos kutatás és a nagy felfedezések időszakában Isaac Newton különleges intelligenciájáról és összetett tanulmányairól volt ismert. 

A tudományos forradalmat olyan jeles emberek is megírták, mint Galileo Galilei, Nicolaus Copernicus, Johannes Kepler vagy Francis Bacon. Ha rajongsz a tudomány, a filozófia és a technológia iránt, válaszd a Newton játékot, és próbáld meg kialakítani tökéletes stratégiádat, hogy kövessék az ő példájukat! 

A játék utasításai és elemei angol nyelven készültek. 

Átlagos játékidő: 90 perc. 

Newtont 2 féle kékken lehet játszani: 2-4 játékos vagy Solo.

  • Termékkód: emag_324
  • Elérhetőség: Készleten
  • 23,990Ft
  • Nettó ár: 18,890Ft
A csomag megvásárlásával a KézenFogva Alapítvány ..
59,990Ft
47,236Ft
Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, ..
6,590Ft
5,189Ft
Toronyba zárták a lovagot és a hercegnőt! Tudsz nekik segíteni, hogy meg..
14,990Ft
11,803Ft
5 elefánt. 6 gazella. Oroszlánok! Bújócska a dzsungelben! Az állatok közül mindenkit el kell rejtene..
5,490Ft
4,323Ft
Ki találja meg elsőnek az állatokat? _x000D_ A játék célja hogy minél hamarabb megtaláld a kártyán l..
2,000Ft
1,575Ft