Viticulture - Esszenciális kiadás

Viticulture - Esszenciális kiadás | Rubik kocka

Leírás

Megérkezel a vidéki, modernizáció előtti Toszkánába, ahol örököltél egy elhanyagolt borászatot. Van némi termőterületed, egy régi présházad, egy aprócska pincéd, 3 munkásod… Szinte azonnal magával ragad a hangulat és gondolsz egy nagyot: egyszer tiéd lesz Itália legpompásabb pincészete!
Toszkána történelmi vidéke most próbára teszi a borkészítési tudományodat és a stratégiai érzékedet. Szőlőtőkéket telepítesz, szőlőt szüretelsz, érleled a bort, és teljesíted a kereskedők megrendeléseit…

A Viticulture egy munkáslehelyezős stratégiai játék, mely lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy bárhol kialakíthassák saját toszkán borászatukat, ahol van egy asztal és körülötte barátok. Feladatod, hogy egész évben ellásd különféle teendőkkel a munkásaidat és a készséges idénymunkásokat. Egy borászatban minden évszak más és más, a munkásoknak tehát eltérő dolgokkal kell foglalatoskodniuk nyáron és télen. Egyes feladatoknál verseny alakul ki, és gyakorta a feladathoz elsőként érkező munkásnak előnye van a később érkezőkkel szemben.
A munkások és idénymunkások segítenek, hogy építményekkel, szőlőtőkék ültetésével és borrendelések teljesítésével gyarapítsd a borászatodat, miközben egyre csak haladsz a célod fel, hogy tiéd legyen Toszkána legsikeresebb pincészete.

A doboz tartalma: 1 db játéktábla, 6 db borászattábla, 232 db kártya (szőlőtőkeszőlőtőkekártya, borrendeléskártya, dűlőkártya, automakártya, mama-és papakártya, nyári idénymunkás kártya, téli idénymunkás kártya), 30 db munkásfigura, 6 db főmunkás figura, 50 db üvegjelző, 6 db ébredésjelző, 6 db győzelmipont jelző, 6 db követeléssáv jelző, 48 db építmény jelző, karton líraérme, 1 db kezdőjátékos jelölő és egy játékszabály. A játék magyar nyelvű.


Ajánlott korosztály:13 éves kortól Játékosok száma:1-6 Kiknek ajánljuk:lányoknak és fiúknak
  • Termékkód: emag_205
  • Elérhetőség: Készleten
  • 26,990Ft
  • Nettó ár: 21,252Ft
A csomag megvásárlásával a KézenFogva Alapítvány ..
59,990Ft
47,236Ft
Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, ..
6,590Ft
5,189Ft
Toronyba zárták a lovagot és a hercegnőt! Tudsz nekik segíteni, hogy meg..
14,990Ft
11,803Ft
5 elefánt. 6 gazella. Oroszlánok! Bújócska a dzsungelben! Az állatok közül mindenkit el kell rejtene..
5,490Ft
4,323Ft
Ki találja meg elsőnek az állatokat? _x000D_ A játék célja hogy minél hamarabb megtaláld a kártyán l..
2,000Ft
1,575Ft