Mattel Pictionary Air

Mattel Pictionary Air | Rubik kocka

Mattel Pictionary Air

 

Bemutatjuk a Pictionary Air™ játékot, a hagyományos családi rajzoló játék őrületes új változatát! Rajzolhatsz a levegőben, és megnézheted az elektronikus eszközeiden. Letöltheted a Pictionary Air™ applikációt az okostelefonodra vagy tabletedre az induláshoz. A beépített kamerát a rajzoló felé tarthatod, így ő és a rajza megjelenik majd az okos eszközödön. A még nagyobb nevetésekhez kivetítheted a rajzaidat az okoseszközödről a TV-re az Apple TV, Chromecast vagy hasonló szolgáltatás segítségével. 

Húzhatsz egy információ kártyát, kezedbe veheted a Pictionary Air™ tollat, és felkészülhetsz a rajzolásra! A csapatod megpróbálja majd kitálni a megfejtést a levegőbe rajzolt kép alapján. A Pictionary Air ™ applikáció (iOS és Android eszközökhöz) felismeri amit rajzolsz, ha a Pictionary Air™ toll világító hegyét az okoseszköz kamerája felé tartod. 

Az applikáció tárolja az elért pontokat a könnyebb pontszámítás kedvéért. Kapcsolatba léphetsz a rajzoddal különböző mozdulatokkal, így segítheted csapattársaidat, hogy kitalálják a megfejtést. Például, ha léggömböt rajzolsz - tarthatod a kezeddel a rajzolt léggömböt! Ha kalapot rajzolsz, a fejedre teheted! Felveheted az alkotási folyamatodat az applikáció segítségével, és visszanézheted vagy megoszthatod a barátaiddal! 

A JÁTÉK TARTALMA: Egy Pictionary Air™ toll, 112 kétoldalú kártya, kártya doboz és játékleírás. 8 éves kortól ajánlott. A színek és díszítések eltérőek lehetnek.

  • Termékkód: emag_217
  • Elérhetőség: Készleten
  • 14,990Ft
  • Nettó ár: 11,803Ft
A csomag megvásárlásával a KézenFogva Alapítvány ..
59,990Ft
47,236Ft
Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, ..
6,590Ft
5,189Ft
Toronyba zárták a lovagot és a hercegnőt! Tudsz nekik segíteni, hogy meg..
14,990Ft
11,803Ft
5 elefánt. 6 gazella. Oroszlánok! Bújócska a dzsungelben! Az állatok közül mindenkit el kell rejtene..
5,490Ft
4,323Ft
Ki találja meg elsőnek az állatokat? _x000D_ A játék célja hogy minél hamarabb megtaláld a kártyán l..
2,000Ft
1,575Ft